torsdag 29 april 2010

Valborg och examensfirande


Grattis till min kära Micke som tog examen idag. Nu är han klar fotograf! Detta ska firas.... i morgon ;) I morgon blir det kalas hela kvällen. Ska bli himla kul! Så får vi se om han blir glad för min present. Det hoppas jag! Det har varit mycket att stå i denna vecka, massa att fixa hemma nu innan morgondagen. Idag har dagen gått åt till att städa, tvätta fönster och annat dylikt. Jag har även hunnit med lite plugg och det ska jag fortsätta med en stund till innan (den sena) middagen. Ikväll ska jag iväg på afro, ska bli skoj. Skönt att röra lite på sig, jag provade step- intervall passet i tisdags och det var riktigt skoj, lite svår koordination i början men det gick bättre efter en stund. Ska nog gå på det igen nästa vecka.
I morgonbitti har jag en kämpig workshop att ta itu med och det får jag väl hoppas går bra!! Efter det blir det massa fix och trix hemma, dukning med mera!! Ha en jätte bra valborg allihop.

måndag 26 april 2010

Vårigt!!


Godmorgon! Morgonpromenad, frukost och dusch avklarad. Nu ska jag dricka kaffe och börja plugga. Ganska mycket plugg den här veckan, men det hinns med. Jag ska även hinna åka till kristinehamn över dagen i morgon, träna tre gånger på gymmet, promenad/jogging varje morgon och tror även att jag ska börja sola denna vecka. Det var längesen jag solade solarium, egentligen är ju inte det jätte bra för min hud i och med hudsjukdomen men om jag tar det någorlunda lungt med ansiktet och smörjer noga så är det nog okej.
Vi planerar för fullt inför examensfesten på fredag, vi blir många, hittills 21 st. Micke är glad över sin sista vecka i Sunne. Och jag hoppas han kommer bli glad för min present till honom. Mamma kommer tidigare på fredag så hon kan hjälpa oss med det som behövs. Det ska bli himla kul och jag ser fram emot det!!
Nu blir det plugg hela dagen, ikväll blir det afro igen. Ha en fin dag!

lördag 17 april 2010

Vårkänslor


Jag antar att det inte bara är jag som har fått vårkänslor denna vecka? Bara solen kikar fram lite grann så kommer dom! Hur härligt är inte det... :) man blir glad ända in i själen. Extra glad blir jag eftersom jag är på bättringsvägen, målet är att kunna vara med på afron på måndag, tusan också att jag har missat så många pass! På måndag är det ny koreografi också, då måste jag vara med!
Idag är det dock inte sol men ändå skönt ute tycker jag. Vi ska grilla för första gången idag, äter inne men ändå. Det ska bli riktigt gott det! Nu måste jag plugga, har en uppgift som ska in på tisdag, den måste jag fixa mycket med idag! Ha en fortsatt bra helg alla!!

torsdag 15 april 2010

Fortfarande sjuk men på bättringsvägen

Hej alla!
Det har varit lite tyst från mig ett tag, det beror på att jag har varit riktigt krasslig. Idag är första dagen utan huvudvärk på en vecka. De senaste två dagarna har varit fruktansvärda, jag har haft huvudvärk så jag har mått illa. Inte alltför kul. Man blir så sliten efter såna dagar. Men nu känner jag mig ganska pigg igen, vilket är underbart. Dock fortfarande förkyld men ingen feber eller huvudvärk.
Söndagen spenderades i Stockholm, vilket var väldigt kul. Vernissagen var riktigt bra, fina bilder och väldigt mycket folk tyckte jag. Micke verkade nöjd och glad :)Medan han minglade runt där hela eftermiddagen så gick jag och Jenny och köpte oss en kaffe och satte oss ute i solen och pratade. Väldigt mysigt trots min feber, runt sex- tiden gick jag till hotellet och la mig i sängen och såg 2012, vilken fruktansvärt dålig film. Jag köpte den dessutom på hotellet så det var väldigt slösaktiga pengar.

Dagen därpå åkte vi hemåt innan ett besök hos Jenny. Det är alltid skönt att komma hem när man varit sjuk tycker jag.
Denna vecka har det verkligen varit fint väder och idag när jag börjar känna mig pigg för att gå ut i solen så är det molnigt, typsikt. Vi har städat och fixat lite här hemma idag så nu ska det bli skönt att lägga sig i soffan, ska dock plugga men det är okej. Senare ska jag nog sätta på New moon tror jag, det var ett tag sen nu :)
Ha en fortsatt fin dag!!

torsdag 8 april 2010

Förkyld... igen


Hej!! Förkyld... igen. Två riktigt jobbiga förkylningar inom loppet på tre månader. Med feber och allt på natten, fruktansvärt jobbigt att inte få sova ordentligt. Men om några dagar är jag pigg igen. Måste vara pigg till på söndag för då åker jag och Micke till stockholm igen på vernisage för Micke och hans klass bok. Ska bli himla kul. På söndagen ska jag vara med Jenny hela eftermiddagen, kul! Sedan ska vi sova kvar där, på samma hotell som förra helgen; Elite i Vasastan. Riktigt fint hotell, dessutom kul att lyxa till det lite ibland.
Igår var det kalas nr 2 och jag fick så fina saker; Donna karen parfym, en tröja från monki, presentkort på bio och en bok om glutenintolerans med massa bra recept! Tack så jätte mycket, ni är så gulliga.
Som jag skrev sist när jag var förkyld, det värsta när jag är sjuk är att jag inte kan gå på afron... Fick ringa och avboka idag, synd!! Det som är så kul och är min stund i veckan. Jaja, jag ligger hemma istället och nördar mig vid New moon. Jag funderade på att sätta på Vampire diaries men jag tycker inte att det är vidare värst bra faktiskt, mycket som liknar Twilight tycker jag men... Särskilt det förra avsnittet. Kanske bäst att hålla sig till en vampyrserie ;) Eller ja, True blood måste jag titta på bara för att det är så överdrivet ;D haha.
Nog babblat om vampyrer... dags att göra lite te med honung så min hals kan sluta göra så ont.
kramkram

p.s. Låttips: Hearing Damage - Thom Yorke

tisdag 6 april 2010

Påsk/födelsedagshelg i Stockholm


Hej på er!! Hur var påskhelgen? Jag känner mig mätt på både mat och godis så det var skönt med ett träningspass igår, kändes verkligen att det behövdes. Tog mig även en morgonpromenad i morse, ska försöka ta mig iväg varje morgon på det. Skönt faktiskt! Dock hungrar jag ihjäl efter halva men funderar på att förlänga sträckan något, nu går ja i rask takt i ca 35 min, skulle vara bra med 45 min.
Jag ska snart åka till universitet och lämna in min tenta som jag skrev klart igår kväll. Skönt! Ska sedan börja läsa i de nya böckerna i de nya kurserna. Blir spännande det. Igår kväll kom Sabina hit på te, jag fick födelsedagspresent av henne, presentkort på Home of sisters i kristinehamn. Superbra! Senare gick vi på bio; remember me. Uderbar film!
Jag hade en riktigt bra födeseldag! I fredags firades den med mamma, sofia, erik, jenny, jocke, helena, dag , lena och kusin. Kul! Fick massa fina saker: ljuslyktor, receptbok, twilightböckerna på engelska, presentkort på bio och mitt i city, kökssoffan (den fick jag dock en vecka tidigt), en skjortklänning, nytt navelsmycke och kentbiljetten (fick jag också en vecka tidigare). På lördagen, då min födelsedag var, åkte micke och jag till stockholm på kalas hos hans moster. Det var mycket trevligt med god mat, gott att dricka och trevligt sällskap. Mysigt att sova på hotell också. Det var dessutom jätte fint vårväder hela helgen så söndagen spenderade vi i en park i vasastan med kaffe och choklad, mysigt!!!
Det var helt enkelt en väldigt bra födelsedagshelg! :)


I morgon blir det kalas igen med alla från mickes familj. Kul!! Nu ska jag åka till universitet. Ha en bra dag! Kramis.

torsdag 1 april 2010

Fullspäckad torsdag


Hej alla glada!!
Kent var fantastiskt bra i tisdags, och tack sophie för en väldigt mysig eftermiddag och kväll! Underbaring där. Absolut bäst var "Krossa allt/ dom andra". En riktigt bra version på "dom andra". Vill se igen!! :)
I tisdags fick jag även ett glatt besked; jag har fått extrajobb på maxi i karlstad. I måndags skrev jag på papper om uppsägning i kristinehamn, så det var snabba puckar. Igår jobbade jag för första gången, det gick bra men jag var nervös. Det var ganska mycket lika som i kristinehamn men ändå inte. Idag fick jag ett morgonpass så jag har hållit igång hela dagen eftersom jag även var tvungen att städa, handla och fixa hemma innan kalaset i morgon. Nu måste jag dessutom plugga innan sovdags. Det är rätt mycket att göra nu, i morgon är det kalas för mig, på lördag åker vi till stockholm till på söndag och tentan ska in senast tis så det känns lite stressigt, hade ju inte med i beräkningen att jag skulle jobba men det fixa jag!
Ska sätta igång nu!


p.s. Visst blev det bra med soffan!! Hihihi!!!