söndag 29 augusti 2010

Söndagsmys

Helgen är snart slut men jag är glad ändå. Jag gillar söndagar och jag gillar även måndagar. I morgon är det full rulle: lämna in bilen på morgonen för felsökning, till hudmottagningen på eftermiddagen, introduktion på nya kursen på kau och på kvällen träna. Som sagt, full rulle. Jag tycker om de dagarna. Det här är veckan då alla kurser börjar igen, känns bra. Har fått hem många böcker och de är så intressanta. Ska snart dra iväg och träna, ikväll blir det pizzamys med Micke. Helgen har varit bra för övrigt, träffade Jessica i fredags och igår hämtade vi Tessy, vi ska ta hand om henne när Jessica är borta i tre veckor. Det har varit fullt upp den här helgen också.. Mycket att göra nu för tiden. Dags att åka iväg och träna strax. Ha en fin start på veckan!p.s. Har även hunnit med att pyssla lite hemma. Fönstrena blev trevliga med små virkade band runt hissgardinerna...

fredag 20 augusti 2010

Kräftskiva ikväll


Hej på er. Helgen är här om bara några timmar. Jag har redan tagit helg, det gjorde jag igår när jag blev klar med sista grejen i sommarkursen. Skickade in den i morse och efter det har jag pysslat hemma. Fixat inför kräftskivan hos Johan & Becca ikväll, städat och ska snart åka iväg på ett träningspass. Ska bli himla kul ikväll, är en stor fantast av kräftor, i alla fall av stämningen och allt gott tillbehör. Kräftorna i sig är också goda men det till är godast! :) Den är veckan har varit omtumlande må jag säga, har pluggat alla dagar, försökt hinna med träningen så gott jag kunnat, har även träffat Jessica och hämtat bilen som varit inne på lagning. Fortfarande lite kvar att fixa men nu har vi den tillbaka i alla fall :) Ha en trevlig helg! Det ska jag ha !

söndag 15 augusti 2010

Gud, vart håller du hus?

Godmorgon på er. Var uppe i god tid idag, för idag ska jag hinna med mycket. Jag har hunnit skriva ihop en sammanställning av personliga reflektioner som jag har gjort hela sommaren på kursen och har skickat in det, har även läst mycket en av böckerna. Känns som jag har koll på mycket nu men det har jag antagligen inte. Inte när det kommer massa påståenden och man ska välja ett då står det still i huvudet på mig.
Helgen har varit körig minst sagt, i början på helgen började jag faktiskt ifrågasätta om gud verkligen finns... om han gör det så borde han sköta sitt jobb lite bättre och fördela sina sorger och lyckor lite mer. För en del får stå ut med så himla mycket och det är inte rättvist, då spelar det ingen roll vad folk säger att alla ska uppleva sorg någon gång i livet. Ja! men inte så många gånger på så kort tid. Massor med LOVE till min familj.

Jag jobbade mitt sista sommarpass igår, gick fort. Nu ska jag koncentrera mig på skolan den sista tiden av sommaren. På onsdag är det tenta, vi får hålla tummarna.
Kramisar!!

måndag 9 augusti 2010

Kramas mera!!!!


Hej alla pigga och glada. Jag började dagen med ett pass på gymmet idag, härligt. Känner mig pigg nu. Plugga och sedan middag ligger framför mig. Om en vecka har jag salstentamen i Interkultur-kursen. Så den här veckan gäller det att ligga i och plugga mycket. Jag är ledig hela veckan förutom lördag så det ska gå bra.
Den här veckan ska vi även lämna in bilen på lagning, urk. Tur att vi har pengar undansparade för sådana saker. Jag ska även till Home of sisters på boksigneing för Petra och Ingelas bok. Ska bli himla kul. Spännande att se vad de har hittat på i den nya boken.

Dags att ta tag i allt!
Ta hand om varandra, en del verkar glömma bort att göra det ibland.

söndag 1 augusti 2010

Måla eller inte måla?


En ledig och härlig helg har det varit och den är inte slut än. Gårdagen spenderade jag med mamsen, vi var på stan och ikea. Himla skoj var det. På kvällen såg jag på The runaways, äntligen. Vilken bra film det var. Kristen stewart blir bara bättre och bättre, love her! Avgudar!
Idag har jag pluggat mestadels, för i morgon väntar jobb så då hinns det inte med. Ska snart iväg och träna också och kvällen erbjuder film med min favorit.

Igår hade mamma med sig den här fina skänken (kommer inte ihåg vad det kallas) och nu är den stora frågan: Måla eller inte måla? Jag gillar den ganska mycket såhär också. Men vet inte... Råd?? Vad tycker ni? Den är himla läcker tycker jag.