onsdag 2 februari 2011

Nybakade semlor


Hej på er alla glada.
Nybakad glutenfri semla på det fina nya Villeroy & boch porslinet är inte helt fel. Det är ganska svårt att baka glutenfria semlor tycker jag, det blir inte riktigt bra, men den här gången lyckades jag faktiskt. Bullarna blir ofta väldigt kompakta och torra men som sagt, den här gången blev de riktigt bra! Hur gott som helst, mycket mandelmassa och mycket grädde... Mums.
Va mycket roligare det är att vara i ett hem när man trivs med färgerna och inredningen. Hallen och köket är så fint. Nu är det vardagsrummet kvar och det ser förfärligt ut nu, just för att man vet att det snart kommer bli fint så orkar jag inte riktigt hålla ordning här. Det är grejer överallt och fönstren är inte heller så fina som de brukar vara. Kanske ska köpa nya lampor till vardagsrummet när allt är klart?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar