söndag 24 oktober 2010

Trevlig söndag

God söndag!
Började dagen med en stor kopp kaffe och mental- träning med Topp Hälsa. Himla bra tidning det! Micke fick åka iväg och jobba idag, fast att det var hans lediga dag. Han sliter. Jag är hemma och sliter. Det är trist när han hade sett fram mot sin lediga söndag.
Jag ska snart sätta mig med allt plugg, hur mycket som helst. Det har faktiskt aldrig hänt förut men jag ser fram emot att min 7,5 hp poängs kurs ska vara slut. En vecka kvar sen behöver jag förhoppningsvis inte tänka mer på det, bara jag får godkänt så! Det känns i kroppen att det är mycket som händer, eller snarare i huvudet. Mycket att plugga, mycket att fundera på. Men antingen tar man tag i det eller så ältar man, jag väljer att ta tag i det!
Igår var jag hos mamma. Vi hade en mysig dag tillsammans, vi åkte till Gullspångs blomsterträdgård och kikade runt och köpte även lite saker till våra kransar som vi skulle göra. De blev riktigt fina, det ser väl trevlig ut att komma till vår dörr nu? :)
Sedan åt vi god mat, fikade och gick promenad i skogen. Dagen bara flög iväg, helt plötsligt var det dags att åka och hämta Micke på Rusta.Idag ska jag plugga, träna och jag tror att jag ska skicka iväg en beställning på Sunrise Jewellery också. Har valt ut mina två favoriter.
Ha det fint! Vi hörs i veckan.

p.s. Ännu en tävling jag är med i på: http://fashionbyn.blogg.se/
Himla fina väskor på den bloggen alltså!!

2 kommentarer:

  1. hehe det får vi hoppas! :D
    jag skickar dina armband idag! :)

    jag är också med i den tävlingen, men den skulle väl ha avslutats i söndags? :S

    kram!

    SvaraRadera
  2. Va bra :) Tack snälla!!

    Hm, ja, jag började fundera om det var jag som missförstått eller så... Hm, konstigt.

    Kramis!!

    SvaraRadera