tisdag 23 november 2010

Inför advent


Hej alla!!! Efter en helg med massa magsjuka i hemmet så är alla åter friska... Nej, jag klarade mig undan baciluskerna, men Micke var riktigt dålig. Något födelsedagskalas i Molkom blev det tyvärr inte då andra i fam Karlsson också hade fått magsjuka. Tur att jag klarade mig!
Första advent är snart här, jag längtar till torsdag och fredag. Idag har jag tittat så alla lampor fungerar på ljusstakarna och i stjärnan, har även tittat vad som måste köpas. Saga hjälper såklart till och inspektera lamporna, sötnos! På torsdag ska jag ta en tur med adventfix, ska köpa en ny julstjärna till sovrummet, en röd hade jag tänkt, blir snyggt till det vita och den röda kudden i sängen. Hyacinter ska införskaffas, tråd, julklappsband i olika färger (till bland annat dörrkransen), konstgjord mossa till adventsljusstaken med mera. Mossan jag plockade till kransen i höstas räckte inte riktigt till så det får bli konstgjord. Jag har inte riktigt bestämt mig än för hur adventsljusstaken ska se ut i år... Hm.. Det får vi se på fredag, då ska jag fixa allt här hemma, städa och fixa alla fönster och allt adventsmys ska fixas. Det ser jag fram emot.
Tror att den december kommer bli riktigt bra i år, det riktigt känns så.Snön har ju även hamnat på backen, hoppas att den ligger kvar över helgen, ökar på julkänslorna ännu mer. Häromdagen bakade jag glutenfria pepparkakor, det höjde julkänslan kan jag lova. Till helgen ska jag även baka lussekatter, det kan vara lite klurigt att baka glutenfritt fikabröd men förra året blev lussekatterna bra!Idag ska jag plugga massor, har redan gjort mycket och i kväll ska jag träffa min vän Sophie på en fika här i Karlstad. Underbara hon!
Ha det jätte fint alla!!

1 kommentar:

  1. Åhå! Vi är lika längtansfulla båda två. Tycker vi får styra upp något bakmys nu i december med glögg och härligheter!

    SvaraRadera