söndag 10 januari 2010

Underbar söndag

Godmorgon! Julen är utslängd, de vanliga lamporna pryder nu våra fönster och jag är hemma, hela söndagen. Hur underbart som helst. Ska däremot plugga hela dagen fram till Jenny kommer (hon har eventuellt sofia med sig). Har skrivit klart en tenta som ska lämnas in på ons men jag har en till som ska lämnas in i morgon bitti som jag ska skriva klart idag.

I julklapp fick jag ett presentkort på "Home of sisters" i kristinehamn av mamma. Jag var där i fredags och köpte då två fina stora ljusstakar och två ljuslyktor. Det är en ganska dyr affär men det finns väldigt mycket fint! I fredags var vi hemma hos sofia och erik och åt tacos och såg på lets dance. Jenny kom hem och hon kom perfekt till maten och tvn. Jag, Micke och jenny sov i bäckhammar hos mamma, för igår hade vi lite minijul eftersom jenny inte var hemma på jul.

På hela gårdagen lyckades bilen gå sönder två gånger. Batteriet var helt dött och skruttigt tydligen så mamma köpte oss ett nytt (hur snäll får man vara). På kvällen när vi skulle åka hem så startade inte bilen på grund av något annat, batteriet var topp men den fick inte bensin eller va tusan det var..... Så mamma lånade ut sin bil så vi kunde ta oss hem (hur snäll får man vara, igen). Jag är mycket besviken på vår bil... det är tröttsamt!
Nu ska jag sätta mig och plugga, måste ta tag i det nu. Skönt sen när det är klart!!

ha en jätte mysig söndag!!

1 kommentar:

  1. låter som om din helg har varit riktigt mysig. ;) saknar dig.... <3

    SvaraRadera