onsdag 25 november 2009

Adventsförberedelser

Idag pysslar jag här hemma, är på lite deppigt humör så lite julstämning gör ju susen. Jag började dagen med storhandling, det behövdes !! Nu är kylskåpet full igen, skönt att få en ordentlig frukost tillbaka. Jag köpte även glutenfri pepparkaksdeg som jag naturligtvis har bakat ut nu och det luktar himmelskt gott i lägenheten nu efter alla pepparkakorna. Ja, vissa av dem blev kanske inte så vackra men det är goda. Jag har även fixat årets adventsljusstake idag, fin va ? Siffrorna är köpte på noll54 här i karlstad. Den butiken har allt man vill ha! Ja tyckte den blev riktigt mysig.Nu är det ta mig tusan inte långt kvar till advent, mysigt!! På fredag blir det som sagt utbyte av lamporna i fönstrena till fina stjärnor och stakar. Är himla nyfiken på nusnäsljusstaken!
Igårkväll var jag som sagt på bio igen, den var ännu bättre andra gången. Nu la jag märke till fler saker än vad jag jorde första gången.. Plus att det var tyst i biosalongen, inga småtjejer som skrek ! Har nu fått höra att filmen kommer ut på dvd i mars, känns som en evighet! Eclipse kommer på bio 30 Juni, då vet jag vad jag har att se fram emot. New moon - slutet är ta mig tusan bäst !! Finns inget bättre slut tror jag...
Appropå dvd så har harry potter och halvblodsprinsen kommit ut nu, den står definitivt med på min önskelista i år.
Nu måste jag fokusera på min uppgift så jag kan bli klar någon gång! Vi hörs! Ta hand om er.

2 kommentarer:

  1. va bra att den va ännu bättre nu. ;) ;) jaa, dagen efter hade jag feber och ont i hela kroppen så det va ingen bra dag ! hoppas du klarar dig ! ;)

    SvaraRadera
  2. Kul med julinredning o pyssel :D pepparkakor blir det snart här med! :) Kram!

    SvaraRadera